Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

UMAGE | Curious Stoel Chair 5916

Merk:

Umage

Ontwerper:

Umage
Umage – Curious Stoel Chair 5916
Curious is een stapelbare stoel met een lichte, minimalistische en elegante uitstraling. Curious is gemaakt van eikenfineer en is verkrijgbaar met koperen en zwarte poten met de optie van een zitkussen om het comfort te vergroten. Het zitkussen is verkrijgbaar in 17 op maat gemaakte kleuren van de nieuwe 100% gerecyclede stof Horizons en in bruin of wit van onze stof Teddy Bear. Daarnaast is op verzoek ook een bekleding van KVADRAT en Sørensen Leather verkrijgbaar.

De stoel is ontworpen voor talloze omgevingen en doeleinden en zal er geweldig uitzien in alle huizen, zowel groot als klein. Gebruik ze als onderdeel van een eettafel in de keuken, gebruik er een voor je kaptafel of laat ze je eetkamersetting opwaarderen.


DOWNLOAD AFMETINGEN & SPECIFICATIES | UMAGE – 5916

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  199,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

UMAGE - Neck Rest Pillow - Sugar Brown 724
vanaf:  99,00

UMAGE | Neck Rest 724

UMAGE - My Spot Oak 5571
vanaf:  299,00

UMAGE | My Spot Oak 5571 side table

UMAGE - Italic Sideboard 5719 Italic dark oak glass
vanaf:  1.599,00

UMAGE | Italic Sideboard 5719

UMAGE - The Reader Oak White Sands 5502 oak summer shine
vanaf:  1.899,00

UMAGE | The Reader 5502

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.