Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

UMAGE | Italic Sideboard 5719

Merk:

Umage

Ontwerper:

Umage
Umage – Italic Sideboard 5719
Het dressoir Italic getuigt van de kunst van de eenvoud. Het middelpunt van dit elegante stuk ligt in de subtiele afgeronde hoeken, die de basis vormen van de structuur. Met oog voor detail is het dressoir gemaakt van massief en gefineerd hout, wat duurzaamheid en een lange levensduur garandeert.

Met de deuren van het dressoir in geribbeld glas of eikenhout kun je je interieur een persoonlijk tintje geven. De deuren kunnen gemengd en gematcht worden voor een expressie die bij elke omgeving past. De houten deuren hebben twee kanten: Eén zijde met een diagonaal gefineerd paneel voor een unieke look en één zijde met verticaal fineer voor een tijdloze uitstraling.

Het Italic dressoir is de perfecte belichaming van minimalistische elegantie en functionaliteit, en de unieke designelementen maken het tot een pronkstuk dat elke interieurruimte zal transformeren.


DOWNLOAD AFMETINGEN & SPECIFICATIES | UMAGE – 5719

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  1.599,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

UMAGE - Neck Rest Pillow - Sugar Brown 724
vanaf:  99,00

UMAGE | Neck Rest 724

UMAGE - My Spot Oak 5571
vanaf:  299,00

UMAGE | My Spot Oak 5571 side table

UMAGE - The Reader Oak White Sands 5502 oak summer shine
vanaf:  1.899,00

UMAGE | The Reader 5502

UMAGE - A Conversation Piece 5872 704 - 02 tall dark oak white sands
vanaf:  1.699,00

UMAGE | A Conversation Piece 5872

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.