Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

UMAGE | The Reader 5502

Merk:

Umage

Ontwerper:

Umage
Umage – The Reader 5502
De Reader wing chair is ontworpen om je lichaam in te laten wegzakken en te ontspannen. De unieke gebogen kuip van de stoel is geïnspireerd op traditionele Deense handwerktechnieken en helpt om omgevingsgeluiden te verminderen en biedt een plek voor beschutting en reflectie.

Met zijn lichte vorm en gedurfde organische rondingen is The Reader een opvallend designstuk in elke omgeving en precies goed om te genieten van een goed boek of een boeiend gesprek.

The Reader is verkrijgbaar in eiken, donker eiken en zwart eiken frames, met een breed scala aan stoffen en kleuren om uit te kiezen, zodat je de perfecte aanvulling voor je huis kunt creëren. Kies uit ons 100% gerecyclede Horizons textiel, ons OEKO-TEX®-gecertificeerde Hope leer, het zachte Teddy Bear textiel, eigentijds textiel van Kvadrat en het Nordic Swan gelabelde Dunes leer van Sørensen Leather.

Inspelend op de steeds veranderende trends en nieuwe behoeften of voorkeuren, heeft The Reader verwisselbare bekleding. Met verwisselbare bekleding kunt u nieuw leven toevoegen aan het ontwerp door simpelweg de bekleding te veranderen, waardoor ontwerpen ontstaan die niet alleen met trends mee evolueren, maar ook met u en uw behoeften en die nog vele jaren meegaan.


DOWNLOAD AFMETINGEN & SPECIFICATIES | UMAGE – 5502

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  1.899,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

UMAGE - Neck Rest Pillow - Sugar Brown 724
vanaf:  99,00

UMAGE | Neck Rest 724

UMAGE - My Spot Oak 5571
vanaf:  299,00

UMAGE | My Spot Oak 5571 side table

UMAGE - Italic Sideboard 5719 Italic dark oak glass
vanaf:  1.599,00

UMAGE | Italic Sideboard 5719

UMAGE - A Conversation Piece 5872 704 - 02 tall dark oak white sands
vanaf:  1.699,00

UMAGE | A Conversation Piece 5872

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.