Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

Bij ons in de showroom in Amsterdam
dit kun je verwachten

Wanneer je bij ons binnenstapt, zul je het gevoel hebben dat je in een prachtige huiskamer bij vrienden op bezoek bent. We serveren je een kopje koffie, bieden je er een chocolaatje bij en we nemen de tijd om je verhaal te horen en je ideeën aan te dragen. Hier kun je jezelf zijn. Dat zijn wij ook, met al onze gezelligheid en talenten. Oprecht en eerlijk interieuradvies op maat.

Lokaal en duurzaam
interieuradvies op maat in Amsterdam

Bij Licht en Meubels geloven we in lokaal én duurzaam. Dat begint voor ons bij meubels die lang meegaan – hoe minder vaak je ze hoeft te vervangen, hoe duurzamer het is. 90% van onze merken in onze winkel is gemaakt in Nederland. We werken met merken die er steeds naar streven nóg duurzamer te worden. Voor het vervoer naar uw huis rijden we elektrisch. En omdat we ons richten op Amsterdam beperken we ons vervoer.
Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.