Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

UMAGE | Neck Rest 724

Merk:

Umage

Ontwerper:

Umage
Umage – Neck Rest 724
De neksteun is de perfecte aanvulling op de UMAGE loungestoelen als je op zoek bent naar extra zitcomfort. Hij is eenvoudig aan te brengen en dankzij het kleine formaat en de eenvoudige bevestiging kun je hem opbergen in een kastje als je hem niet altijd op de stoel wilt hebben. Een gewicht in de onderkant houdt de neksteun op zijn plaats en voorkomt dat hij verschuift tijdens het gebruik.

Verkrijgbaar in de vier standaardkleuren van de 100% gerecyclede Horizons-stof en in teddywit en teddybruin van de Teddybeer-stof.


DOWNLOAD AFMETINGEN & SPECIFICATIES | UMAGE – 724

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  99,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

UMAGE - My Spot Oak 5571
vanaf:  299,00

UMAGE | My Spot Oak 5571 side table

UMAGE - Italic Sideboard 5719 Italic dark oak glass
vanaf:  1.599,00

UMAGE | Italic Sideboard 5719

UMAGE - The Reader Oak White Sands 5502 oak summer shine
vanaf:  1.899,00

UMAGE | The Reader 5502

UMAGE - A Conversation Piece 5872 704 - 02 tall dark oak white sands
vanaf:  1.699,00

UMAGE | A Conversation Piece 5872

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.