Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

UMAGE | A Conversation Piece 5501

Merk:

Umage

Ontwerper:

Umage
Umage – A Conversation Piece 5501
Een Conversation Piece low is een loungestoel die ontspanning, relaxen en gesprekken met vrienden aanmoedigt. Hij is ideaal als hoekstoel in de woonkamer of als onderdeel van een extra loungehoek. De comfortabele vorm maakt hem ook geschikt voor de slaapkamer of als extra stoel in een kinderkamer.

A Conversation Piece Low is verkrijgbaar in eiken, donker eiken en zwart eiken frames, met een breed scala aan bekledingen om uit te kiezen, zodat je de perfecte aanvulling voor je huis kunt creëren. Kies uit ons 100% gerecyclede Horizons textiel, ons OEKO-TEX®-gecertificeerde Hope leer, het zachte Teddy Bear textiel, eigentijds textiel van Kvadrat en het Nordic Swan gelabelde Dunes leer van Sørensen Leather.

Inspelend op de steeds veranderende trends en nieuwe behoeften of voorkeuren, heeft A Conversation Piece low verwisselbare bekleding. Met verwisselbare bekleding kun je nieuw leven toevoegen aan het ontwerp door simpelweg de bekleding te veranderen. Zo creëer je ontwerpen die niet alleen met trends mee evolueren, maar ook met jou en je behoeften en die nog vele jaren mee zullen gaan.


DOWNLOAD AFMETINGEN & SPECIFICATIES | UMAGE – 5501

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  1.699,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

UMAGE - Neck Rest Pillow - Sugar Brown 724
vanaf:  99,00

UMAGE | Neck Rest 724

UMAGE - My Spot Oak 5571
vanaf:  299,00

UMAGE | My Spot Oak 5571 side table

UMAGE - Italic Sideboard 5719 Italic dark oak glass
vanaf:  1.599,00

UMAGE | Italic Sideboard 5719

UMAGE - The Reader Oak White Sands 5502 oak summer shine
vanaf:  1.899,00

UMAGE | The Reader 5502

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.