Vragen? : Bel ons op: 020 334 2735 U kunt ons bezoeken op: Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam. Van dinsdag tot zondag geopend

Welkom

STUDIO ITALIA MAGGIO HANGLAMP

Meer afbeeldingen

STUDIO ITALIA MAGGIO HANGLAMP
€ 961,00

 

Heeft u vragen over stoffen, kleuren of levertijd?

Stel hier uw vraag >

Of bel direct met Erik: 020-3342735

De Maggio hanglamp gemaakt door de Italiaanse fabrikant Studio Italia Design is echt magisch en doet de kijker denken aan een zachte lentedagMaak hieronder uw keuze. Let op plaatsjes veranderen niet mee aan uw keuze.

* Verplicht veld

Omschrijving

Details

De Maggio hanglamp gemaakt door de Italiaanse fabrikant Studio Italia Design is echt magisch en doet de kijker denken aan een zachte lentedag. Marta Sansoni ontwierp het bloemdessin van de Maggio lamp met delicate takken en weelderige bladeren. De laser gesneden metalen structuur en decoratieve perforaties van de Maggio geven een diffuus en indirect licht dat ze zacht maakt. Een zeer onopvallend en discreet ontwerp dat toch een eye-catcher is. Dankzij de gebruikte LED-technologie is het ook nog eens zeer energiezuinig en duurzaam. Dit maakt de Maggio hanglamp tot een zeer veelzijdig lamp. Zowel in een privé-interieur als in een bedrijfsruimte, als hotel of restaurant, de Maggio is altijd een passend hoogtepunt.
Meer product info

Additional Information

Merk Studio Italia
Ontwerper Designer Studio Italia
Reviews