Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

Kledingkast specialist in Amsterdam

Bij Licht en Meubels creëer je de kledingkast die perfect past in jouw interieur. Bij ons kun je kiezen tussen systeemkasten die je weer uit elkaar kunt halen en kasten die echt worden ingebouwd in je huis. We voeren de merken Dailyhome, ABC Reoler, Lundia Original en Mocoba. Al onze kasten zijn van hoogwaardig materiaal en worden geproduceerd in Nederland en Duitsland.

Maak hier onder een afspraak om in te meten.

Een prijsindicatie
wat kost een kast op maat?

Natuurlijk is de prijs van een kledingkast afhankelijk van de omvang en van het materiaal dat je kiest. Wij nodigen je daarom graag uit bij ons in de winkel om te bespreken hoe je kast eruit komt te zien. Dan maken we met behulp van een configurator een voorlopige tekening, waarna we bij je thuis wanneer nodig de exacte maten inmeten. Op basis daarvan kunnen we je een prijsopgaaf geven. Maak dus vandaag nog een afspraak!

Kledingkasten om te inspireren

Desmin Dekker
Desmin Dekker
Lees verder
Prachtige kast gekocht bij Licht en Meubels in de Javastraat. Uitstekend geholpen, ook met de montage. Alles kan op maat. Zoek je iets bijzonders en wil je goede service? Ga dan naar deze winkel.

Maak vandaag een afspraak
en we komen ook gratis inmeten

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.