Interieuradvies op maat
in Amsterdam

Een gelukkig thuis is de basis voor een goed leven. Daar geloven we heilig in. En wanneer je je thuis perfect inricht naar je smaak, maakt dat gelukkig. Met ons interieuradvies op maat en onze designmeubels helpen we je graag om dat voor elkaar te krijgen.

Licht & Meubels:
thuis in interieuradvies

Meubels uitkiezen wil je met de uiterste zorg doen. Bij Licht en Meubels in Amsterdam helpen we je om de juiste keuze voor jou en je thuis te maken. We hebben geen aanbod waardoor je overweldigd raakt, maar een uitgekiende selectie van producten waarin we geloven. Je ontvangt van ons een persoonlijk interieuradvies op basis van je stijl, de compositie van je huis en de manier waarop je erin leeft.

Op zoek naar
hulp van een interieurstylist?

Bij ons kunt je ook advies krijgen van een interieurstylist. Ze helpt je te kiezen voor je juiste materialen en kleuren op basis van jouw smaak en wensen. Maar ook de indeling van je interieur, hoe haal je het meeste uit je vierkante meters en creëer je een prettige ruimte om in te wonen en leven. Ben je opzoek naar advies die een stapje verder gaat? Maak dan een afspraak met Vibeke

nl_NL
Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.