Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Diesel living with Lodes Cage Hanglamp small

Merk:

Lodes

Ontwerper:

Designer Studio Italia
De oorsprong is “ondergronds”: Cage is geïnspireerd op de lampen die worden gebruikt door mijnwerkers en arbeiders, beschermd door een metalen kooi die hier een decoratief element wordt en de lamp zijn naam geeft. Het contrast tussen de delicatesse van het geblazen glas van de elegante glanzende diffusor en de hardheid van het staal van de buitenste kooi met zijn onregelmatige structuur maakt Cage uniek en geeft het een elegant vintage tintje.

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  590,00

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Design On Stock Lounge Sierkussen
vanaf:  149,00

Design on Stock – Sierkussen 65

Design On Stock Lounge Sierkussen
vanaf:  105,00

Design on Stock – Sierkussen 60

Design On Stock Lounge Sierkussen
vanaf:  129,00

Design on Stock – Sierkussen 50

Design On Stock Lounge Sierkussen
vanaf:  129,00

Design on Stock – Sierkussen rond 45 voor Vilaz

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.