Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Thonet S 661 PV stoel

Merk:

Thonet

Ontwerper:

Gunter Eberle

Een echte allrounder: de voorgevormde houten stoel S 661

Met de revival van de S 661 brengen we een bekroond ontwerp van Günter Eberle uit het begin van de jaren 1950 opnieuw uit in verschillende versies. Dankzij zijn veelzijdigheid en efficiënte materiaalgebruik kan deze allrounder worden gebruikt in eetzalen en keukens, woonkamers of thuiskantoren, maar ook in openbare ruimtes zoals restaurants of wachtkamers. De gevormde houten zitschaal leeft van de schoonheid van het natuurlijke materiaal en inspireert in elegant walnoot, warm ogend eiken, natuurlijk beuken of gebeitst. Het stalen buisframe is naar keuze verchroomd of gepoedercoat. Het generfde houten oppervlak en de zachte rondingen geven de S 661 ondanks de formele reductie en het minimale gebruik van materialen een huiselijke uitstraling en zorgen voor een bijzondere aanwezigheid in de ruimte. De S 661 combineert heldere lijnen met een precieze contour. De materiaalcombinatie van voorgevormd hout en stalen buizen is typisch Thonet. De serie wordt uitgebreid met de S 661 Atelier draaistoel (DR) en de S 661 H barkruk.

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

Actie

vanaf:

 490,00
 416,00

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Gelderland bank 430 - KUBUS fauteuil fabric copper easy
vanaf:  2.910,00

Gelderland bank 430 KUBUS fauteuil

Gelderland bank 430 Cube sofa copper fabric
vanaf:  3.950,00

Gelderland bank 430 KUBUS

Gelderland bank 7881 Embrace sofa white fabric
vanaf:  4.625,00

Gelderland bank – 7880 7881 – Embrace Hoekopstelling

Gelderland bank 7880 Embrace sofa grey fabric
vanaf:  4.625,00

Gelderland bank – 7880 7881 – Embrace

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.