U bent hier:  

Gelderland bank 7610

Merk:

Gelderland Design

Ontwerper:

Jan des Bouvrie
De 7610 bank is in 2000 ontworpen door Jan des Bouvrie. De strakke vormgeving maakt de bank uniek en een waardevolle toevoeging aan ieder type interieur. Door deze heldere vormgeving bepaal je met de juiste stof zelf de uitstraling van je bank. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste stof voor jouw interieur.
Het 7615 model onderscheidt zich van het 7610 ontwerp door een iets smallere armleuning. Beide modellen zijn verkrijgbaar als rechte bank, als hoekbank en fauteuil. De metalen poot is leverbaar in diverse kleuren.
Alle meubels uit de Gelderland collectie zijn volledig van Nederlandse bodem. Onze producten worden in onze eigen fabriek in Culemborg met de hand gemaakt.


DOWNLOAD AFMETINGEN & SPECIFICATIES – GELDERLAND 7610 – 7615

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  3.095,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Harvink - Tyfoon 3-zits bank met kussens frame RAL1004FS geel stof Spectrum geel lichtenmeubels amsterdam
vanaf:  1.625,00

Harvink – Tyfoon | Iconische look

Gelderland herstoffeeractie 15 korting op een nieuwe stoffering van 15 mei 15 juli 2024 lichtenmeubels amsterdam
vanaf:  649,00

GERDERLAND – Herstoffeeractie – 15 korting op een nieuwe stoffering

Harvink Baai groen lichtenmeubels Amsterdam bank met zachte uitstraling
vanaf:  3.375,00

Harvink – Baai | bank met zachte uitstraling

Harvink - New-Jazz statig en uitnodigend
vanaf:  2.675,00

Harvink – New Jazz | statig en uitnodigend

nl_NL

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.