Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

GERDERLAND – Herstoffeeractie – 15 korting op een nieuwe stoffering

Merk:

Gelderland Design

Ontwerper:

Gelderland
Herstoffeeractie 2024

15% korting op een nieuwe stoffering

Dit is hét moment om je Gelderland bank een frisse make-over te geven! Van 15 mei t/m 15 juli krijg je namelijk 15% korting op een nieuwe stoffering. Onze banken gaan jaren lang mee en met een nieuwe stoffering en vervanging van het binnenwerk zijn ze weer als nieuw.

Hoe gaat een herstoffering in z’n werk? Is jouw Gelderland meubel toe aan een nieuwe stoffering? Kom naar onze showroom of één van onze verkooppunten en we adviseren je graag over welke stoffen geschikt zijn. Bestel je eenvoudig jouw favoriete stoffen.

Zodra je een stofkeuze hebt gemaakt en we je bestelling hebben ontvangen plannen we je herstoffering in productie in. In fabriek in Culemborg wordt de bank gedemonteerd en worden alle materialen op een verantwoorde wijze hergebruikt of afgevoerd. Vervolgens wordt de bank door ervaren vakmensen voorzien van een volledig nieuw binnenwerk en een nieuwe stoffering. Dit hele proces duurt meestal 2 tot 3 weken.

Actievoorwaarden:
– Looptijd van de actie is van 15 mei t/m 15 juli 2024
– Korting geldt op zowel de stoffering als het binnenwerk (schuim)
– Actie is geldig op alle stof- en leersoorten uit de actuele Gelderland stoffenlijst, ingezonden stoffen zijn uitgesloten
– Actie is geldig op alle Gelderland meubels uit onze huidige collectie, oude modellen herstofferen we tot 10 jaar nadat ze uit de collectie genomen zijn
– Deze actie kan niet gecombineerd worden met de Gelderland Generations Inruilservice
– Uitlevering van opnieuw gestoffeerde meubels kan tot maximaal 8 weken na het einde van de actieKan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  649,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Harvink Baai groen lichtenmeubels Amsterdam bank met zachte uitstraling
vanaf:  3.375,00

Harvink – Baai | bank met zachte uitstraling

Harvink - New-Jazz statig en uitnodigend
vanaf:  2.675,00

Harvink – New Jazz | statig en uitnodigend

Harvink - De Donk - hoekbank - sierlijk en elegant lichtenmeubels Amsterdam
vanaf:  6.180,00

Harvink – De Donk – hoekbank | sierlijk en elegant

Harvink De Donk sierlijk en elegant bank met kuschenns
vanaf:  2.475,00

Harvink – De Donk – sierlijk en elegant

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.