Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

UMAGE | Duende Desk 5605

Merk:

Umage

Ontwerper:

Umage
Umage – Duende Desk 5605
Het bureau Duende, gemaakt van eikenfineer, gaat verder dan esthetiek en creëert een werkruimte die aansluit bij de essentie van ware creativiteit. Duende vertegenwoordigt niet alleen een bureau, maar ook een gevoel – een kwaliteit die de steeds uitbreidende geest van een kunstenaar aan het werk omvat.

Het ruime bureau zorgt ervoor dat je je goed kunt ontvouwen – of je nu werkt met spreadsheets of aan je volgende grote creatieve project. Het bureau heeft een lade die sierlijk onder het tafelblad vandaan schuift en je notities, kleurpotloden of schrijfgerei bij de hand houdt.

De organische vorm van het bureau voegt een luchtig accent toe aan het ontwerp, waardoor Duende een designstuk is dat sierlijk past in alle kamers en omgevingen. De zachte driehoekige vorm van het tafelblad geeft de tafel een verfijnde esthetiek en zorgt ervoor dat de tafel minimale ruimte inneemt en toch ruimtelijk is. Zet hem in de hoek van je slaapkamer of woonkamer als een subtiele maar perfecte plek voor concentratie als je thuis werkt, of plaats hem midden in je kantoor en laat zijn magische rondingen tot leven komen.

Ontdek de wereld van Duende, waar kunst en functionaliteit samenkomen om een unieke en inspirerende werkplek te creëren en een omgeving waar creativiteit kan gedijen.


DOWNLOAD AFMETINGEN & SPECIFICATIES | UMAGE – 5803

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  1.199,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

UMAGE - Hang Out Oak - Brass 5570
vanaf:  429,00

UMAGE | Hang Out – Coffee Table 5570

UMAGE - Time Flies Chair 590 - 01C5901-1 brass sugar brown
vanaf:  449,00

UMAGE | Time Flies Chair 590

UMAGE Audacious Side Table 5803 708-02 dark oak
vanaf:  499,00

UMAGE | Audacious Side Table 5803

UMAGE - Audacious TV Bench 5601 707-02 oak white sands
vanaf:  1.599,00

UMAGE | Audacious TV bench 5601

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.