Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

UMAGE | Audacious TV bench 5601

Merk:

Umage

Ontwerper:

Umage
Umage – Audacious TV bench 5601
Een multifunctionele bank om op te zitten of om je AV-apparatuur onder de televisie te verbergen. Met een kabeluitgang aan de achterkant is het makkelijk om rommelige snoeren te verbergen. Geplaatst in de gang berg je er al je buitenkledij in op, terwijl je kunt gaan zitten terwijl je je schoenen aantrekt.

Verkrijgbaar in eiken, donker eiken en zwart eiken met jaloeziedeuren in vier zorgvuldig geselecteerde kleuren van het 100% gerecyclede Horizons textiel en twee kleuren kunstleer. De jaloeziedeurtjes zijn verwisselbaar, wat betekent dat je ze gemakkelijk zelf kunt verwisselen en het ontwerp nieuw leven kunt inblazen zonder dat je een heel nieuw meubelstuk hoeft te kopen, waardoor je de wereld hulpbronnen bespaart.


DOWNLOAD AFMETINGEN & SPECIFICATIES | UMAGE – 5719

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  1.599,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

UMAGE - Hang Out Oak - Brass 5570
vanaf:  429,00

UMAGE | Hang Out – Coffee Table 5570

UMAGE - Time Flies Chair 590 - 01C5901-1 brass sugar brown
vanaf:  449,00

UMAGE | Time Flies Chair 590

UMAGE Duende Desk 5605 oak
vanaf:  1.199,00

UMAGE | Duende Desk 5605

UMAGE Audacious Side Table 5803 708-02 dark oak
vanaf:  499,00

UMAGE | Audacious Side Table 5803

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.