Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Thonet S411 en S412 / hocker

Merk:

Thonet

Ontwerper:

Thonet Design Team
De Thonet S 411 hocker is een tijdloze klassieker uit de Bauhaus stijl, met het bekende verchroomde buisframe. Een mooie aanvulling op de S 411 of S 412 fauteuil van Thonet. Frame en bekleding zijn in diverse kleuren leverbaar.

Afmetingen:
Hoogte: 38 cm
Breedte: 51

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  1.500,00

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Pas de Thonet S411 en S412 / hocker aan naar jouw smaak

Kies de kleur en het materiaal wat bij jou past

De meeste van onze producten zijn uit te voeren is veel verschillende uitvoeringen van kleur en materiaal. Zoveel dat het lastig is je ze voor alle producten hier op de website te tonen. Onze woon specialist neemt graag met je de mogelijkheden door en laten je graag zien wat de verschillende materialen en kleuren kunnen doen voor de uitstraling van een meubel.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

vanaf:  299,00

Design on Stock Waiter, cork naturel/dim

vanaf:  629,00

Design on Stock Barrell poef 80 cm

vanaf:  489,00

Design on Stock Barrell poef 55 cm

vanaf:  479,00

Design on Stock Barrell poef 60 cm

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.