Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Tara tafel boot gebogen onderstel

Merk:

Tara

Ontwerper:

Niet bekend
De Tara Tafel is in vele variaties samen te stellen. Met vier modellen blad en vier verschillende ontwerpen voor poten, zijn de mogelijkheden haast eindeloos.
De afmetingen en de kleur van het tafelblad kunnen helemaal aan je interieur worden aangepast. Zo wordt de Tara Tafel compleet naar eigen wens samengesteld. Het zijn de details die een meubel bijzonder maken, in het ontwerp van de Tara Tafel is aan de kleinste details gedacht. De combinatie van de poot en de rand in hoogglans, mat of verjongd rond het tafelblad maken het design van de Tara Tafel helemaal af!

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  1.785,00

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Design On Stock Lounge Sierkussen
vanaf:  149,00

Design on Stock – Sierkussen 65

Design On Stock Lounge Sierkussen
vanaf:  105,00

Design on Stock – Sierkussen 60

Design On Stock Lounge Sierkussen
vanaf:  129,00

Design on Stock – Sierkussen 50

Design On Stock Lounge Sierkussen
vanaf:  129,00

Design on Stock – Sierkussen rond 45 voor Vilaz

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.