Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Joy Charcoal stove large houtskool barbecue

Merk:

Ontwerper:

Niet bekend

Zomer! Vakantie! Zon! Lange avonden in de tuin of het park. Of gewoon op je terras, balkon, boot. En wat is dan fijner dan iets lekkers maken op de Joy Charcoal Stove? Deze houtskoolbarbecue is geschikt om te grillen, koken, bakken, braden en wokken. Ook is dit model als terraskachel te gebruiken. De barbecue werkt op alle soorten houtskool en briketten. Het gepatenteerde ontwerp zorgt ervoor dat dit model zeer zuinig is. Het is mogelijk om via de zijkleppen kolen toe te voegen. Hierdoor hoeft het rooster of de pan niet verwijderd te worden. Door de luchttoevoerschuif aan de voorkant is de temperatuur eenvoudig te regelen.

Joy Charcoal Stove is vervaardigd uit gerecycled gietaluminium. Dit model heeft compacte afmetingen en is licht in gewicht. De barbecue weegt ongeveer 7 kg en heeft een diameter van 30,5 cm. De hoogte van dit model is 21,6 cm. Deze houtskoolbarbecue is compact genoeg om mee te nemen naar de camping en kan ook uitstekend op een boot of balkon worden gebruikt.

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  139,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

UMAGE - Neck Rest Pillow - Sugar Brown 724
vanaf:  99,00

UMAGE | Neck Rest 724

EYYE Accessories - Kivi Poef Rock
vanaf:  599,00

Eyye – Kivi poef – Rock

EYYE Kivi Poef - Comma Lichtenmeubels Amsterdam
vanaf:  599,00

Eyye – Kivi poef – Comma

EYYE Kivi Poef - Triangle Amsterdam lichtenmeubels
vanaf:  529,00

Eyye – Kivi poef – Triangle

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.