Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Gelderland groep 7880 zitbank – Embrace

Merk:

Gelderland Groep

Ontwerper:

Jan des Bouvrie
De Embrace van Gelderland is een bank met een luxe uitstraling, strakke afwerking en een groot gebruiksgemak. Het ontwerp is van Jan des Bouvrie. De bank heeft een combinatie van koud- en traagschuim voor een hoog comfort. Het frame onder de bank kan in een contrasterende kleur worden uitgevoerd. Er kan een los armblad op de bank geplaatst worden, waarop een drankje kan worden geplaatst en een tijdschrift of Ipad in kan worden opgeborgen. design Jan des Bouvrie dankzij de ultieme combinatie van koud- en traagschuim is dit misschien wel het meest comfortabele Gelderland meubel ooit. Het heeft een ongekend luxe uitstraling en afwerking. Het is een kubusbank met vriendelijke vormen en strak onderstel dat ook in de toekomst modern blijft. Het frame onder de bank dat in een kleur en materiaal naar keuze wordt uitgevoerd, geeft een spannend contrast. – massief beukenhouten romp met nosagvering, zitting en rug opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim – losse rugkussens, voorzien van een koudschuim kern afgedekt met traagschuim – massief beukenhoutenplint, bekleed met stof of leer – onderstel van vernikkeld staal, geborsteld / optie: onderstel off black, RAL9004 – onderstel voorzien van kunststof vloerbeschermers – plint in afwijkende stoffering, meerprijs: € 250 per element

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  4.235,00

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Design on Stock Aikon Bank voorkant lichtenmeubels
vanaf:  2.319,00

Design on Stock Aikon Bank

Design on Stock Aikon 1-arm & dormeuse voorkant lichtenmeubels
vanaf:  4.975,00

Design on Stock Aikon 1-arm & dormeuse

Design on Stock Aikon Lounge bank - Hoekopstelling met 2x 1-arm & modulair element voorkant lichtenmeubels
vanaf:  4.300,00

Design on Stock Aikon lounge bank – Hoekopstelling met 2x 1-arm & modulair element

vanaf:  4.495,00

Gispen 441 B2,5

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.