Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Gelderland groep 7780 zitbank (Bart Vos)

Merk:

Gelderland Groep

Ontwerper:

Bart Vos
De mogelijkheden van modulair systeem 7780 zijn eindeloos. Met verschillende delen stelt u een persoonlijke bank samen. De basiselementen zijn robuust, met een brede armleuning. Een los rugkussen met rolsteun zorgen voor een speelse touch. Bouw een zit-eiland of houd het klein met slechts een paar modules en een comfortabele poef. Deze bank belooft een nieuwe klassieker van Bart Vos te worden. – massief beukenhouten romp, zitting en rug opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim – element inclusief rugkussen – los rugkussen gevuld met 50 % koudschuim en 50% veren – poten 25 mm buis mat chroom – bij toepassing van een arm wordt hier standaard de poot onder bevestigd – rugkussens moeten apart besteld worden en zijn onderdeel van het zitcomfort

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  4.965,00

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Design on Stock Aikon Lounge bank - Hoekopstelling met 2x 1-arm & modulair element voorkant lichtenmeubels
vanaf:  4.300,00

Design on Stock Aikon lounge bank – Hoekopstelling met 2x 1-arm & modulair element

vanaf:  4.495,00

Gispen 441 B2,5

vanaf:  4.650,00

Gispen 441 B3 bank

vanaf:  3.795,00

Gelderland Hebe 10030 love seat

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.