Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Gelderland groep 6511 zitbank

Merk:

Gelderland Groep

Ontwerper:

Jan des Bouvrie
De 6511 bank met een brede armleuning is al jarenlang een succesvol model in de Gelderland collectie. Door het grote aantal mogelijkheden voor alle interieurs een betaalbare oplossing! De armleuning is er in een brede en smalle uitvoering. Perfect voor de iets kleinere woonkamer. Bent u op zoek naar een iets minder strak model, dan is de 7610 een goed alternatief om te bekijken. Het onderstel kan ook worden uitgevoerd in hout waarmee een klassieker beeld ontstaat. – Massief beukenhouten romp met nosagvering, zitting en rug opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim – Frame 40×20 mm in mat chroom – Armbreedte 6511: 26 cm – Armbreedte 6515: 15 cm

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  3.125,00

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Design on Stock Aikon Bank voorkant lichtenmeubels
vanaf:  2.319,00

Design on Stock Aikon Bank

Design on Stock Aikon 1-arm & dormeuse voorkant lichtenmeubels
vanaf:  4.975,00

Design on Stock Aikon 1-arm & dormeuse

Design on Stock Aikon Lounge bank - Hoekopstelling met 2x 1-arm & modulair element voorkant lichtenmeubels
vanaf:  4.300,00

Design on Stock Aikon lounge bank – Hoekopstelling met 2x 1-arm & modulair element

vanaf:  4.495,00

Gispen 441 B2,5

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.