Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Gelderland groep 6111 zitbank

Merk:

De Unieke Collectie Gelderland Groep

Ontwerper:

Jan des Bouvrie
Een moderne Cherstefield bank, met de bekende knopen in de bekleding. Een prachtige eigentijdse bank met een knipoog naar andere sferen. Design: Jan des Bouvrie. Deze bank is ook leverbaar zonder de knopen. – Massief beukenhouten romp met nosagvering, zitting en rug opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim – Ook leverbaar zonder knopen – Poten 32 mm buis, mat chroom

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  3.795,00

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Design On Stock Lounge Sierkussen
vanaf:  149,00

Design on Stock – Sierkussen 65

Design On Stock Lounge Sierkussen
vanaf:  105,00

Design on Stock – Sierkussen 60

Design On Stock Lounge Sierkussen
vanaf:  129,00

Design on Stock – Sierkussen 50

Design On Stock Lounge Sierkussen
vanaf:  129,00

Design on Stock – Sierkussen rond 45 voor Vilaz

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.