U bent hier:  

Gelderland bank 7950 Allure

Merk:

Gelderland Design

Ontwerper:

Jan des Bouvrie
In 2019 komt Jan des Bouvrie met de 7950 Allure: een bank ontworpen ter gelegenheid van zijn 50-jarig jubileum als ontwerper bij Gelderland. Het is een toegankelijke en eigentijdse bank, die net als zijn eerste ontwerp kubistisch en elegant is van vorm. De zitting is voorzien van een doorgestikt dek en de leuningen zijn aan de binnenkant afgerond. Onze Allure bank is beschikbaar als een rechte bank en daarnaast is de bank verkrijgbaar als hoekbank, en als fauteuil. Bovendien is er ruime keuze in stoffen. We produceren de 7950 Allure lokaal en met de hand in onze eigen fabriek in Culemborg. De 7950 Allure is dan ook volledig van Nederlandse bodem. Door onze unieke stripstoffering is het daarnaast mogelijk om de bank opnieuw te stofferen, waardoor het meubel generatie op generatie meegaat. Gelderland biedt 7 jaar garantie op bekledingsstoffen, leer en schuim en 20 jaar garantie op de beukenhouten romp.

DOWNLOAD AFMETINGEN & SPECIFICATIES – GELDERLAND 7950 ALLURE

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  2.630,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Gelderland herstoffeeractie 15 korting op een nieuwe stoffering van 15 mei 15 juli 2024 lichtenmeubels amsterdam
vanaf:  649,00

GERDERLAND – Herstoffeeractie – 15 korting op een nieuwe stoffering

Harvink Baai groen lichtenmeubels Amsterdam bank met zachte uitstraling
vanaf:  3.375,00

Harvink – Baai | bank met zachte uitstraling

Harvink - New-Jazz statig en uitnodigend
vanaf:  2.675,00

Harvink – New Jazz | statig en uitnodigend

Harvink - De Donk - hoekbank - sierlijk en elegant lichtenmeubels Amsterdam
vanaf:  6.180,00

Harvink – De Donk – hoekbank | sierlijk en elegant

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.