U bent hier:  

Gelderland bank – 7880 7881 – Embrace

Merk:

Gelderland Design

Ontwerper:

Jan des Bouvrie
De 7880 Embrace bank is in 2017 ontworpen door Jan des Bouvrie en is misschien wel de meest comfortabele Gelderland bank ooit. De brede zitting is stevig maar toch ook zacht en het bijzonder gevormde onderstel geeft de bank extra karakter.

Het 7881 Soft model uit de Embrace serie onderscheidt zich van het 7880 ontwerp door zachtere en losser gestoffeerde rugkussens. Beide modellen zijn verkrijgbaar als rechte bank in verschillende uitvoeringen, als hoekbank en fauteuil. Bovendien is er ruime keuze in stoffen en kun je voor de poten kiezen uit diverse kleuren of hout. Binnen de 7881 Embrace soft serie is de rechte bank er in twee uitvoeringen: één met hoge smalle armleuningen en één met brede lage armleuningen.

De 7880/7881 Embrace van Gelderland is volledig van Nederlandse bodem. De bank wordt lokaal en met de hand geproduceerd in onze eigen fabriek in Culemborg. Daarnaast maakt onze unieke stripstoffering het mogelijk om de bank opnieuw te stofferen, waardoor hij generaties lang meegaat. Gelderland biedt 20 jaar garantie op de beukenhouten romp en 7 jaar garantie op bekledingsstoffen, leer en schuim.


DOWNLOAD AFMETINGEN & SPECIFICATIES – GELDERLAND 7880 7881

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  4.625,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Gelderland herstoffeeractie 15 korting op een nieuwe stoffering van 15 mei 15 juli 2024 lichtenmeubels amsterdam
vanaf:  649,00

GERDERLAND – Herstoffeeractie – 15 korting op een nieuwe stoffering

Harvink Baai groen lichtenmeubels Amsterdam bank met zachte uitstraling
vanaf:  3.375,00

Harvink – Baai | bank met zachte uitstraling

Harvink - New-Jazz statig en uitnodigend
vanaf:  2.675,00

Harvink – New Jazz | statig en uitnodigend

Harvink - De Donk - hoekbank - sierlijk en elegant lichtenmeubels Amsterdam
vanaf:  6.180,00

Harvink – De Donk – hoekbank | sierlijk en elegant

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.