U bent hier:  

Gelderland bank 4800 4850 Armchair Fauteuil

Merk:

Gelderland Design

Ontwerper:

Henk Vos

DE MODERNE ALLESKUNNER

De 4800 bank is een moderne klassieker in de Gelderland collectie. Je herkent het model aan de elegante hoge armleuningen en bijzondere voet die beschikbaar is in diverse kleuren.

De 4800 bank is ontworpen door Henk Vos en maakt al sinds 1982 deel uit van de collectie van Gelderland. Het was het eerste ontwerp van Vos voor Gelderland. De bank is inmiddels uitgegroeid tot een moderne klassieker in de collectie. Door de heldere belijning, het uitstekende comfort en de sterke vormtaal kan deze bank elk interieur aan.

Henk Vos:
Opgeleid als interieurarchitect aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam, verwierf Henk in Groningen grote bekendheid met zijn meubel, interieur en architectuur studio. Toonaangevende opdrachtgevers als de Koninklijke Bijenkorf, het Confectiecentrum in Amsterdam, VNU en TNT wisten de weg naar Vos te vinden. De ontwerpen van Henk Vos onderscheiden zich door hun eenvoudige, simpele vormen en strakke lijnen. Tijdloze schoonheid en kwalitatief hoogstaande materialen maken dat de ontwerpen van Vos een lange levensduur hebben.

De bank is onderdeel van de iconische 4800 serie, waarin de opties eindeloos zijn. Zo zijn er naast een rechte bank in verschillende uitvoeringen ook verschillende hoekbanken, een loveseat en een fauteuil. Daarnaast is er de 4850 serie: hetzelfde iconische design als de 4800, maar met een diepere zit waardoor de bank meer een lounge ervaring biedt. Bij de 4800 serie is er een ruime keuze in stoffen. Door de strakke vormen van het ontwerp adviseren wij een rekbare stof zoals wol, hiermee komt de vorm het beste tot zijn recht. Alle meubels uit de Gelderland collectie zijn volledig van Nederlandse bodem. Onze producten worden in onze eigen fabriek in Culemborg met de hand gemaakt. Wij geven 20 jaar garantie op de beukenhouten romp en 7 jaar garantie op bekledingsstoffen, leer en schuim. Daarnaast maakt onze unieke stripstoffering het mogelijk om Gelderland meubels opnieuw te stofferen, waardoor ze generaties lang meegaan.

DOWNLOAD AFMETINGEN & SPECIFICATIES

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  1.770,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Gelderland herstoffeeractie 15 korting op een nieuwe stoffering van 15 mei 15 juli 2024 lichtenmeubels amsterdam
vanaf:  649,00

GERDERLAND – Herstoffeeractie – 15 korting op een nieuwe stoffering

Harvink Baai groen lichtenmeubels Amsterdam bank met zachte uitstraling
vanaf:  3.375,00

Harvink – Baai | bank met zachte uitstraling

Harvink - New-Jazz statig en uitnodigend
vanaf:  2.675,00

Harvink – New Jazz | statig en uitnodigend

Harvink - De Donk - hoekbank - sierlijk en elegant lichtenmeubels Amsterdam
vanaf:  6.180,00

Harvink – De Donk – hoekbank | sierlijk en elegant

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.