U bent hier:  

Gelderland bank 10010 PRIME

Merk:

Gelderland Design

Ontwerper:

Studio Truly Truly
De 10010 Prime is in 2020 ontworpen door Studio Truly Truly. De bank is comfortabel en door de dikke, bijna wulpse zitting oogt deze zacht en toch architecturaal. De armkussens hangen net iets over de rand van het slanke onderstel, wat het ontwerp karakter geeft.

De Prime wordt duurzaam geproduceerd, waarbij bijzondere aandacht is besteed aan materiaalgebruik. De kussens, arm- en rugleuningen kunnen zonder veel omhaal los van het frame worden gehaald, waardoor ze makkelijk kunnen worden hergebruikt of gerecycled. Daarnaast is het traditionele houten frame vervangen door duurzaam gefabriceerd aluminium. Deze manier van produceren vindt de huidige manier van denken over de productie van banken opnieuw uit. Zo kan hetzelfde frame van de Prime 10010 worden toegepast in verschillende toekomstige ontwerpen. Hiermee brengen we recycling een stap verder dan de traditionele cradle to cradle van duurzame materialen. Bij het ontwerp van de bank hebben we een groot deel van het schuim vervangen door natuurlijke veren en 96% van het lijmproces geëlimineerd. Een mooi vervolg op de duurzame tradities die al diepgeworteld zijn bij Gelderland.

De Prime is beschikbaar als een rechte bank in vele verschillende uitvoeringen en daarnaast is de bank verkrijgbaar als hoekbank en als loveseat. Bovendien is er ruime keuze in stoffen.

De Prime van Gelderland is volledig van Nederlandse bodem. De bank wordt lokaal en met de hand geproduceerd in onze eigen fabriek in Culemborg. Daarnaast maakt onze unieke stripstoffering het mogelijk om de bank opnieuw te stofferen, waardoor hij generaties lang meegaat. Wij geven 20 jaar garantie op de beukenhouten romp en 7 jaar garantie op bekledingsstoffen, leer en schuim.


DOWNLOAD AFMETINGEN & SPECIFICATIES

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  5.775,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Harvink - Tyfoon 3-zits bank met kussens frame RAL1004FS geel stof Spectrum geel lichtenmeubels amsterdam
vanaf:  1.625,00

Harvink – Tyfoon | Iconische look

Gelderland herstoffeeractie 15 korting op een nieuwe stoffering van 15 mei 15 juli 2024 lichtenmeubels amsterdam
vanaf:  649,00

GERDERLAND – Herstoffeeractie – 15 korting op een nieuwe stoffering

Harvink Baai groen lichtenmeubels Amsterdam bank met zachte uitstraling
vanaf:  3.375,00

Harvink – Baai | bank met zachte uitstraling

Harvink - New-Jazz statig en uitnodigend
vanaf:  2.675,00

Harvink – New Jazz | statig en uitnodigend

nl_NL

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.