Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Gelderland bank 10000 VAN DOESBURG Fauteuil

Merk:

Gelderland Design

Ontwerper:

Studio Truly Truly
De 10000 Van Doesburg modulaire bank is ontworpen door Bart Vos. De inspiratie voor deze uitgebreide modulaire bank komt van de typerende vormen die Theo van Doesburg (oprichter van kunstbeweging ‘de Stijl’) toepaste in zijn werk. Zo ontstond een functionele, eigentijdse en comfortabele bank met talloze mogelijkheden. Ieder element is zelfstandig, in een combinatie met een set of als compleet ziteiland te gebruiken. De twee verschillende zitdieptes kunnen met elkaar gecombineerd worden. Hierdoor wordt het speelse karakter van de Van Doesburg nog verder vergroot. De 10000 Van Doesburg van Gelderland is volledig van Nederlandse bodem. De hoekbank wordt lokaal en met de hand geproduceerd in onze eigen fabriek in Culemborg. Daarnaast maakt onze unieke stripstoffering het mogelijk om de bank opnieuw te stofferen, waardoor hij generaties lang meegaat. Wij geven 20 jaar garantie op de beukenhouten romp en 7 jaar garantie op bekledingsstoffen, leer en schuim. Garantie: Wij geven 20 jaar garantie op de beukenhouten romp en 7 jaar garantie op bekledingsstoffen, leer en schuim. Glijders meegeleverd: Nee Productfamilie: 10000 van Doesburg serie Totale breedte product: 84 cm (element zonder armen), 108 cm (element arm links/rechts) Totale diepte product: 96 cm Totale hoogte product: 65 cm Zithoogte verstelbaar: Nee DOWNLOAD AFMETINGEN & SPECIFICATIES

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  2.040,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Gelderland herstoffeeractie 15 korting op een nieuwe stoffering van 15 mei 15 juli 2024 lichtenmeubels amsterdam
vanaf:  649,00

GERDERLAND – Herstoffeeractie – 15 korting op een nieuwe stoffering

Harvink - Hebbes frivool en royaal-fauteuil
vanaf:  1.360,00

Harvink – Hebbes | frivool en royaal

Harvink - Uncle Sam Retro fauteuil
vanaf:  1.425,00

Harvink – Uncle Sam Retro

Harvink Alowa modern en degelijk design fauteuil
vanaf:  1.455,00

Harvink – Alowa | modern en degelijk

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.