Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Design on Stock – Nosto fauteuil

Merk:

Design on Stock

Ontwerper:

Studio Tom Dissel
Nosto is een draaistoel met vele mogelijkheden en een hoog comfort. In het ontwerp is aandacht besteed aan de geometrische patronen, gevormd door de stiknaden. Deze loungefauteuil kan uitgevoerd in een duo-stoffering en is met kantelmechanisme verkrijgbaar. Dat Met de bijbehorende poef en het hoofdkussen het ultieme comfort! In deze draaifauteuil kunt u heerlijk een avond lang ontspannen.

Verkrijgbaar in 126 uitvoeringen in stof en 61 uitvoeringen in leer

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  1.879,00

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Pas de Design on Stock – Nosto fauteuil aan naar jouw smaak

Kies de kleur en het materiaal wat bij jou past

De meeste van onze producten zijn uit te voeren is veel verschillende uitvoeringen van kleur en materiaal. Zoveel dat het lastig is je ze voor alle producten hier op de website te tonen. Onze woon specialist neemt graag met je de mogelijkheden door en laten je graag zien wat de verschillende materialen en kleuren kunnen doen voor de uitstraling van een meubel.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

vanaf:  2.450,00

Gispen 412S fauteuil

vanaf:  2.355,00

Gispen 407 fauteuil

vanaf:  995,00

Gispen 414 fauteuil

vanaf:  1.670,00

Harvink Club relax fauteuil

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.