Vragen? : Bel ons op: 020 334 2735 of mail naar info@lichtenmeubels.nl | U kunt ons bezoeken op: Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam. Van dinsdag tot zondag geopend

Welkom

DESIGN ON STOCK BLOQ BANK 1-ARM & CHAISE LONGUE

Meer afbeeldingen

DESIGN ON STOCK BLOQ BANK 1-ARM & CHAISE LONGUE
€ 3.578,00

 

Heeft u vragen over stoffen, kleuren of levertijd?

Stel hier uw vraag >

Of bel direct met Erik: 020-3342735

De Bloq bank is één van de show-stoppers van Design on Stock. Al 12,5 jaar in hun collectie en nog steeds eigentijds. Ontwerper Roderick Vos zei hier destijds zelf over: “Bloq is een minimalistisch model met ‘maximale’ details.

Vanaf-prijs voor 2,5 zits bank met chaise longue, zoals weergegeven op de afbeelding (excl. poef).

Omschrijving

Details

De Bloq bank is één van de show-stoppers van Design on Stock. Al 12,5 jaar in hun collectie en nog steeds eigentijds. Ontwerper Roderick Vos zei hier destijds zelf over: “Bloq is een minimalistisch model met ‘maximale’ details. Het was een uitdaging om met een simpel concept van een basisvorm toch weer een unieke bank te kunnen realiseren met een verrassende schoonheid. Bloq is voor mij echt ‘one of a kind’. Strak aan de buitenzijde, bol en zeer comfortabel aan de binnenzijde.” Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zowel als bank, met of zonder leuningen of chaise longues als in de love seat uitvoering. En als poef.

Verkrijgbaar in 126 uitvoeringen in stof en 37 uitvoeringen in leer
Meer product info

Additional Information

Ontwerper Roderick Vos
Model Design on Stock Bloq
Merk Design on Stock
Stofsoorten 126 uitvoeringen in stof en 46 uitvoeringen in leer
Reviews