Vragen? : Bel ons op: 020 334 2735 of mail naar info@lichtenmeubels.nl | U kunt ons bezoeken op: Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam. Van dinsdag tot zondag geopend

Welkom

EYYE AXXE TAFEL IS NIET MEER LEVERBAAR EN UIT PRODUCTIE GENOMEN

Meer afbeeldingen

EYYE AXXE TAFEL IS NIET MEER LEVERBAAR EN UIT PRODUCTIE GENOMEN
€ 1.949,00

 

Heeft u vragen over stoffen, kleuren of levertijd?

Stel hier uw vraag >

Of bel direct met Erik: 020-3342735

Tafel Axxe is een robuuste tafel van massief eikenhout die toch luchtig oogt.
Omschrijving

Details

Tafel Axxe is een robuuste tafel van massief eikenhout die toch luchtig oogt. Het X-vormige onderstel geeft het ontwerp van Studio Foorumi een transparante uitstraling. De positie van de poten bepaal je zelf waardoor je rondom of aan de lange zijden kunt zitten. Axxe, met haar eikenhouten poten, past ze in elk interieur waar een warme aanvulling welkom is. Stel de Axxe tafel vrijwel volledig zelf naar wens samen, er zijn vele opties voor de afmetingen, hoogte en uitvoering van het tafelblad en de poten.

Axxe is verkrijgbaar met een rechthoekig en ovalen blad. De lengte van het blad kan variëren van 180 tot 280 cm en voor de breedte kan gekozen worden tussen 90 en 100 cm. Alle tafelbladen zijn 27 mm dik.

De massief eiken tafelbladen zijn er in 2 sorteringen: Authentic dat veel karakteristieke kenmerken van het hout in zich heeft en waarvan de kleur 'leeft'. Exclusive, waarvoor we het deel van de stam verwerken dat weinig kenmerken en verkleuring laat zien.

Bijzonder aan de Axxe is dat deze tafel leverbaar is in vier hoogtes: 75, 76, 77 of 78 cm. Ideaal als u zoekt naar een iets hogere eetkamertafel dus.
Meer product info

Additional Information

Merk EYYE
Tafelblad No
Maat No
Frame / Onderstel No
Kleur No
Reviews