Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

Opdekdeuren op maat
perfect passend voor jouw huis

Of het nu om een garderobekast, een boekenkast of een tv-meubel gaat: bij Licht en Meubels creëer je de kast die perfect past in jouw interieur. Bij ons kun je kiezen tussen systeemkasten die je weer uit elkaar kunt halen en kasten die echt worden ingebouwd in je huis. We voeren de merken Dailyhome, ABC Reoler, Lundia Original en Mocoba. Al onze kasten zijn van hoogwaardig materiaal en worden geproduceerd in Nederland en Duitsland.

Montage en onderhoud
wat kost een kast op maat?

De installatie van aangepaste ondoorzichtige deuren vereist zorgvuldige aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat de deur perfect wordt geplaatst en afgesteld. Dit wordt volledig door ons uit handen genomen. 

Het mooie van deze deuren is dat het weinig onder houdt heeft.

Opdekdeuren die we hebben gemaakt:

Maak een afspraak en we komen ook gratis inmeten

Of vul het formulier in

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.