Vragen? : Bel ons op: 020 334 2735 of mail naar info@lichtenmeubels.nl | U kunt ons bezoeken op: Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam. Van dinsdag tot zondag geopend

Welkom

Lundia kasten in AmsterdamVan Garderobekasten tot Kasten op maat Lundia heeft het

Laat je verrassen door onze nieuwe lijn in garderobekasten. Perfect afgewerkt, 10 jaar garantie en duurzaam. Dat zijn de kenmerken van de garderobekasten van Lundia. De vele mogelijkheden in opbergen, kleurstelling en afwerking zijn oneindig.


Kasten op maat voor iedere situatie

Bij licht en meubels maken we de kast echt op maat zoals de ruimte dat vraagt. Daarbij kunnen we alle kanten op. Van Garderobekast in de slaapkamer tot een wandkast in de woonkamer. Van vloer tot aan plafond, kamerbreed of in een smalle nis. Er zijn zoveel mogelijkheden dat elke situatie een oplossing heeft.
Maak hier een afspraak


Op zoek naar een boekenkast?

Unieke boekenkasten van Lundia Lundia heeft verschillende collecties boekenkasten, waarmee je de ideale oplossing creëert voor jouw vraag. Bijvoorbeeld Lundia Original, Moduloo of ABC. Elke collectie heeft zijn eigen uitstraling. Je kunt ook kiezen voor een boekenkast op maat: zo heb je alle vrijheid om tot een uniek exemplaar te komen. Waar je ook voor gaat, met een uitgebreid scala aan mogelijke kleuren en materialen geef je jouw boekenkast altijd een geheel eigen look.