Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Lundia boekenkast op maat met speelse verdeling

Merk:

Lundia

Ontwerper:

Niet bekend
Ontwerp samen met onze adviseurs en met behulp van ons 3D tekenprogramma uw ideale boekenkast op maat. Kies voor een speelse verdeling van de schappen en staanders of ontwerp een strakke boekenkast. U mag het zeggen. De boekenkasten op maat van Lundia zijn leverbaar met deuren, laden, kleppen en nog veel meer. Ga naar een van de Lundia winkels en stel samen met de adviseurs uw ideale boekenkast samen. Let op: De getoonde prijs is een ‘vanaf’ prijs. Ga voor meer informatie naar een Lundia winkel in de buurt of vraag een offerte aan voor een gerichte prijsopgave. Hoogglans wit H 221,2 x B 272 x D 33,2 Excl. achterwand Mogelijkheid tot plaatsen extra schappen, laden en deuren 10 jaar garantie

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

vanaf:  0,00

Lundia boekenkast op maat van vloer tot plafond

vanaf:  0,00

Lundia boekenkast op maat onder schuine kap

vanaf:  0,00

Lundia boekenkast op maat breed in donker houtfineer

vanaf:  0,00

Lundia blank gelakte kast

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.