Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

UMAGE | Omni table – table lamp 2245

Merk:

Umage

Ontwerper:

Umage
Umage – Omni table – table lamp 2245
Omni Table is waar vorm en functie samenkomen. Omni Table is gemaakt van aluminium en is een multifunctionele tafellamp met 360 graden licht. Het is een praktische maar stijlvolle verlichtingsoplossing voor je bureau of nachtkastje.

De lichtmodule en de steel van de lamp kunnen 360 graden draaien, zodat je altijd licht kunt werpen op wat je nodig hebt.

De lamp is dimbaar met een knop op de voet en kleine gaatjes in de lichtmodule zorgen voor een betoverend schouwspel van stralen als de lamp aan is. Een USB-poort is verborgen in de voet van de lamp, waardoor je je telefoon of tablet kunt opladen – wat het multifunctionele aspect van het ontwerp benadrukt.

Omni Table is verkrijgbaar in verguld messing, geborsteld staal en zwart.


DOWNLOAD AFMETINGEN & SPECIFICATIES | UMAGE – 2245

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  349,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

UMAGE - 2510 - Butler 4048 Sante floor brushed brass
vanaf:  649,00

UMAGE | Sante floor – light stand 4048

UMAGE - Clava Up Woon 2383 - Wall lamp
vanaf:  649,00

UMAGE | Clava Up Wood – Wall Lamp – 2358 2382 2383

UMAGE - Asteria Floor 2337 Asteria floor pearl white
vanaf:  529,00

UMAGE | Asteria floor 2337 floor lamp

UMAGE - Asteria Move Mini 2570 2571 white marble
vanaf:  249,00

UMAGE | Asteria Move Mini Portable lamp

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.