Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Thonet S285 bureau, zoals afbeelding

Merk:

Thonet

Ontwerper:

Niet bekend
Het is alsof Marcel Breuer had geanticipeerd op de huidige thuiskantoren en mobiele computers: het compacte stalen stalen bureau S 285 dat hij ontwierp, is een elegante metgezel voor de moderne levensstijl en werk. Het stalen buisvormige bureau S 285 van Marcel Breuer voor Thonet is een geslaagd voorbeeld van de programmatische claim van Bauhaus om kunst en technologie te combineren tot een nieuwe eenheid. De geschoolde meubelmaker combineerde zijn kennis over staalbuis als materiaal met zijn ervaring in interieurontwerp. Het tafelblad en de opbergelementen van gelakt of gebeitst hout passen harmonieus in het stalen buisframe. Het draagframe bestaat uit een gebogen lijn en de houten elementen die worden gekenmerkt door heldere vormen, lijken erin te zweven. Het heldere meubelstuk met zijn formeel uitgebalanceerde verhoudingen vertegenwoordigt een belangrijk stuk hedendaagse geschiedenis, bekend als “De nieuwe zakelijkheid”. Thonet produceert verschillende versies van dit opvallende model.

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  8.663,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Design On Stock Koyo bijzettafel 50 lichtemeubels Amsterdam
vanaf:  639,00

Design on Stock Koyo 50 bijzettafel

vanaf:  1.495,00

Gispen Today Reaal bureau

vanaf:  1.095,00

Gispen 686 tafel

vanaf:  845,00

Gispen Today 427 bijzettafel

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.