Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Thonet MR515 bijzettafel

Merk:

Thonet

Ontwerper:

Niet bekend
De herontdekking van een veelzijdige klassieker: ter gelegenheid van het 100-jarig Bauhaus-jubileum hebben we de ronde bijzettafel MR 515 van Ludwig Mies van der Rohe opnieuw uitgegeven. De originele versie is beschikbaar als heruitgave uit de Thonet stalen buismeubelcatalogus uit 1935 met een stalen buisframe en glazen tafelblad. Deze tafel is vermoedelijk rond 1928 gemaakt in het kader van de Esters en Lange Huizen in Krefeld ontworpen door Mies van der Rohe. Met een frisse kijk op het origineel ontwierp Studio Besau Marguerre meer interpretaties van de MR 515, resulterend in aanpassingen die gevoelige verfraaiingen presenteren aan de elegantie van deze meubelklassieker. Het combineert moderne gebruiksideeën en technische details met een eigentijds tintje.
Het perspectief van Marcel Besau en Eva Marguerre op de tafelserie blijft dicht bij het oorspronkelijke ontwerp, maar de details maken het verschil. Hun interventies zijn zowel subtiel als technisch. Bijzonder elegant is het centrale kruispunt van de tafelpoten onder het glazen paneel. Op basis van het onderzoek naar originele versies van de tafel, wordt ook het idee van een optionele plank, die extra functionaliteit en gezelligheid toevoegt aan de tafelserie, weer tot leven gewekt.

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  955,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

UMAGE - Hang Out Oak - Brass 5570
vanaf:  429,00

UMAGE | Hang Out – Coffee Table 5570

UMAGE - Time Flies Chair 590 - 01C5901-1 brass sugar brown
vanaf:  449,00

UMAGE | Time Flies Chair 590

UMAGE Duende Desk 5605 oak
vanaf:  1.199,00

UMAGE | Duende Desk 5605

UMAGE Audacious Side Table 5803 708-02 dark oak
vanaf:  499,00

UMAGE | Audacious Side Table 5803

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.