Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Matiére Grise Barber tv meubels

Merk:

Matiére Grise

Ontwerper:

Niet bekend
Dit is de nieuwste Matiere Grise uitvinding van Luc Jozancy. Barber is een stalen meubel dat alle snoeren en kabels van onze aangesloten apparaten verbergt, dankzij kleine planken op wielen, dus functioneel en ook nog eens makkelijk te bedienen. Je kan ervoor kiezen om de planken met de gesloten kant of de geopende kant naar voren te plaatsen. Open: als een plank voor boeken of om apparaten of decoratieartikelen te tonen. Gesloten: als een camouflage versie om een internet modem of een DVDspeler te verbergen … alle kabels zijn onzichtbaar omdat ze rechtstreeks uit de achterkant van de plank komen.
  • Groot model : L160xB35xH41 cm
  • Klein model : L110xB35xH41 cm

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  954,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Design On Stock Koyo bijzettafel 50 lichtemeubels Amsterdam
vanaf:  639,00

Design on Stock Koyo 50 bijzettafel

vanaf:  1.495,00

Gispen Today Reaal bureau

vanaf:  1.095,00

Gispen 686 tafel

vanaf:  845,00

Gispen Today 427 bijzettafel

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.