Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Matiére Grise Barber tv meubels

Merk:

Matiére Grise

Ontwerper:

Niet bekent
Dit is de nieuwste Matiere Grise uitvinding van Luc Jozancy. Barber is een stalen meubel dat alle snoeren en kabels van onze aangesloten apparaten verbergt, dankzij kleine planken op wielen, dus functioneel en ook nog eens makkelijk te bedienen. Je kan ervoor kiezen om de planken met de gesloten kant of de geopende kant naar voren te plaatsen. Open: als een plank voor boeken of om apparaten of decoratieartikelen te tonen. Gesloten: als een camouflage versie om een internet modem of een DVDspeler te verbergen … alle kabels zijn onzichtbaar omdat ze rechtstreeks uit de achterkant van de plank komen.
  • Groot model : L160xB35xH41 cm
  • Klein model : L110xB35xH41 cm

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  954,00

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Pas de Matiére Grise Barber tv meubels aan naar jouw smaak

Kies de kleur en het materiaal wat bij jou past

De meeste van onze producten zijn uit te voeren is veel verschillende uitvoeringen van kleur en materiaal. Zoveel dat het lastig is je ze voor alle producten hier op de website te tonen. Onze woon specialist neemt graag met je de mogelijkheden door en laten je graag zien wat de verschillende materialen en kleuren kunnen doen voor de uitstraling van een meubel.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Sale

vanaf:

 1.675,00
 1.674,00

Gispen 515 eettafel

vanaf:  2.801,00

Thonet B9 bijzettafel set

vanaf:  1.403,00

Thonet B97 bijzettafel set

vanaf:  955,00

Thonet MR515 bijzettafel

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.