U bent hier:  

Harvink – Blazoen | houten frame

Merk:

Harvink

Ontwerper:

Harvink
Harvink – Blazoen | houten frame
De Blazoen is met zijn stoere vintage-look een blikvanger in elke woonkamer. De naam Blazoen (‘schild’) kozen we niet voor niets: de licht gebogen vorm van de rugleuning geeft een prettig geborgen en veilig gevoel. Met daarbij de keuze uit een metalen of houten frame biedt deze typische HARVINK gegarandeerd zitplezier voor elke smaak en ieder interieur.
Een zetel als een schilderij om je te verwonderen. Losse eilanden die je woonkamer verbinden: dát zijn Harvink-fauteuils. Het tilt je huiskamer op uit de dagelijkse sleur en voorziet jouw interieur van cachet, van klasse en van aanzien. Dat doet een Harvink met je. Want zien is zitten, en zitten is zweven. De basis van een Harvink staat vast, maar de keuze qua framekleur, houtsoort en stoffering ligt in jouw handen. Je hebt de keuze uit diverse afwerkingen voor het frame en ook de houtsoort bepaal jijzelf. Noten of eiken hout, wat past het beste bij jou? Voor de stoffering heb je keuze uit diverse luxe leerkwaliteiten, de stoffen die door HARVINK zelf zijn geselecteerd of de stoffen van gerenomeerde bedrijven als de Ploeg of Kvadrat. Wij helpen je graag om je keuze te maken!
Een Harvink blijft onmiskenbaar een Harvink. Ervaar dat. Onderga dat. Sit and wonder.


DOWNLOAD AFMETINGEN & SPECIFICATIES | Harvink – Blazoen

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  1.745,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Harvink - Hebbes frivool en royaal-fauteuil
vanaf:  1.360,00

Harvink – Hebbes | frivool en royaal

Harvink - Uncle Sam Retro fauteuil
vanaf:  1.425,00

Harvink – Uncle Sam Retro

Harvink Alowa modern en degelijk design fauteuil
vanaf:  1.455,00

Harvink – Alowa | modern en degelijk

Harvink - Splinter Hoge rug. Retro en veelzijdig frame Amerikaans noten fauteuil. Stof: Hallingdal 457 Frame: Amerikaans noten or geschuurd chroom
vanaf:  1.625,00

Harvink – Splinter | hoge rug | retro en veelzijdig

nl_NL

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.