U bent hier:  

Gelderland 10020 UNFOLD fauteuil

Merk:

Gelderland Design

Ontwerper:

Stefan Scholten
Met de 10020 Unfold fauteuil zet Gelderland in 2021 samen met Stefan Scholten een belangrijke stap in de verdere verduurzaming van haar meubelproductie. Voor de productie van deze fauteuil wordt bijvoorbeeld geen lijm gebruikt. Daarnaast is het model opgebouwd in verschillende lagen vanuit een metalen frame met biologisch afbreekbare singels.

Een afneembare hoes zorgt vervolgens voor het ranke uiterlijk en aangenaam comfort. Door deze opzet zijn alle componenten herbruikbaar of recyclebaar, wat de fauteuil uitzonderlijk duurzaam maakt.

Voor het ontwerp van de Unfold heeft Stefan Scholten letterlijk een vorm in papier gevouwen om zo tot het huidige ontwerp te komen. Het werd een vorm die je omhuld en je hoofd steun biedt. Het papier gaf hem daarnaast ook de inspiratie om een licht en dun gestoffeerd meubel te ontwerpen.

De 10020 Unfold fauteuil van Gelderland is volledig van Nederlandse bodem. De fauteuil wordt lokaal en met de hand geproduceerd in onze eigen fabriek in Culemborg. Daarnaast maakt onze unieke stripstoffering het mogelijk om de fauteuil opnieuw te stofferen, waardoor hij generaties lang meegaat. Wij geven 20 jaar garantie op de beukenhouten romp en 7 jaar garantie op bekledingsstoffen, leer en schuim.Product Specificaties:


Garantie: Wij geven 7 jaar garantie op bekledingsstoffen, leer en schuim.
Glijders meegeleverd: Nee
Productfamilie: Fauteuils
Totale breedte product: 81 cm
Totale diepte product: 75 cm
Totale hoogte product: 83 cm
Zitdiepte: 50 cm
Zithoogte: 42 cm
Zithoogte verstelbaar: Nee

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  2.194,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Harvink - Hebbes frivool en royaal-fauteuil
vanaf:  1.360,00

Harvink – Hebbes | frivool en royaal

Harvink - Uncle Sam Retro fauteuil
vanaf:  1.425,00

Harvink – Uncle Sam Retro

Harvink Alowa modern en degelijk design fauteuil
vanaf:  1.455,00

Harvink – Alowa | modern en degelijk

Harvink - Splinter Hoge rug. Retro en veelzijdig frame Amerikaans noten fauteuil. Stof: Hallingdal 457 Frame: Amerikaans noten or geschuurd chroom
vanaf:  1.625,00

Harvink – Splinter | hoge rug | retro en veelzijdig

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.