U bent hier:  

Gelderland bank 6905 6950 hoekopstelling

Merk:

Gelderland Design

Ontwerper:

Scholten & Baijings
De 6905 bank van Gelderland is in 2007 ontworpen door Studio Scholten & Baijings. De bank past in ieder soort interieur. Het design is bescheiden, maar allesbehalve onopvallend. De 6905 heeft een toplaag als een dekbed. Dit hoge comfortgehalte maakt de bank bijzonder. De 6905 bank is verkrijgbaar als rechte 2-zits bank, als hoekbank en daarnaast is er de 6950 bank, de grotere en meer actuele versie van de 6905. Het grote verschil tussen deze twee banken is de diepere zit van de 6950 bank, waardoor het zitcomfort geschikter is voor langere mensen. Alle meubels uit de Gelderland collectie zijn volledig van Nederlandse bodem. Onze producten worden in onze eigen fabriek in Culemborg met de hand gemaakt. Gelderland biedt 20 jaar garantie op de beukenhouten romp en 7 jaar garantie op bekledingsstoffen, leer en schuim. Daarnaast maakt onze unieke stripstoffering het mogelijk om Gelderland meubels opnieuw te stofferen, waardoor ze generaties lang meegaan.

DOWNLOAD AFMETINGEN & SPECIFICATIES – GELDERLAND 6905 6950

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  5.725,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Gelderland herstoffeeractie 15 korting op een nieuwe stoffering van 15 mei 15 juli 2024 lichtenmeubels amsterdam
vanaf:  649,00

GERDERLAND – Herstoffeeractie – 15 korting op een nieuwe stoffering

Harvink Baai groen lichtenmeubels Amsterdam bank met zachte uitstraling
vanaf:  3.375,00

Harvink – Baai | bank met zachte uitstraling

Harvink - New-Jazz statig en uitnodigend
vanaf:  2.675,00

Harvink – New Jazz | statig en uitnodigend

Harvink - De Donk - hoekbank - sierlijk en elegant lichtenmeubels Amsterdam
vanaf:  6.180,00

Harvink – De Donk – hoekbank | sierlijk en elegant

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.