U bent hier:  

Gelderland 7400 7405 fauteuil

Merk:

Gelderland Design

Ontwerper:

Scholten & Baijings
De 7400 draaifauteuil is ontworpen door Studio Scholten & Baijings in 2012 en vindt als een kameleon zijn plek in elk interieur. De prachtig gestoffeerde schaalvorm van de zitting oogt puur en elegant. De vormen van deze fauteuil zullen je omarmen en zorgen voor een comfortabele zitervaring.
Het 7405 model onderscheidt zich van het 7400 ontwerp door zachtere, met dons gevulde zitting. Het draaibare onderstel is verkrijgbaar in verschillende varianten: glanzend en mat chroom of matzwart metaal.
De 7400/7405 fauteuil van Gelderland is volledig van Nederlandse bodem. De fauteuil wordt lokaal en met de hand geproduceerd in onze eigen fabriek in Culemborg. Daarnaast maakt onze unieke stripstoffering het mogelijk om de bank opnieuw te stofferen, waardoor hij generaties lang meegaat.

Product Specificaties:

Glijders meegeleverd: Nee
Totale breedte product: 64 cm (fauteuil harde binnenschaal) 65 cm (zachte binnenschaal)
Totale diepte product: 81 cm
Totale hoogte product: 98 cm (fauteuil harde binnenschaal) 96 cm (fauteuil zachte binnenschaal)
Zithoogte verstelbaar: Nee

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  1.830,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Harvink - Hebbes frivool en royaal-fauteuil
vanaf:  1.360,00

Harvink – Hebbes | frivool en royaal

Harvink - Uncle Sam Retro fauteuil
vanaf:  1.425,00

Harvink – Uncle Sam Retro

Harvink Alowa modern en degelijk design fauteuil
vanaf:  1.455,00

Harvink – Alowa | modern en degelijk

Harvink - Splinter Hoge rug. Retro en veelzijdig frame Amerikaans noten fauteuil. Stof: Hallingdal 457 Frame: Amerikaans noten or geschuurd chroom
vanaf:  1.625,00

Harvink – Splinter | hoge rug | retro en veelzijdig

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.