U bent hier:  

Gelderland 10040 Bend fauteuil

Merk:

Gelderland Design

Ontwerper:

Arian Brekveld
De Bend fauteuil is ontworpen door Arian Brekveld. Het uitgangspunt voor het ontwerp van de Bend was het doordachte productieproces van Gelderland en Brekveld goot dit principe in een elegante en tijdloze vorm. Dit deed hij door op zoek te gaan naar een zachtere vorm voor in de Gelderland collectie, die toch perfect aansluit bij het karakter van het merk.
De rondingen in de rug- en armleuningen van de Bend buigen zich soepel om het halfronde zitvlak van de fauteuil heen en geven het meubel een zachte uitstraling. Door deze gebogen vorm ontstaan er lichte plooien in de rugleuning, die de fauteuil op een rijke en toch speelse manier meer dimensie geven. Wat de fauteuil daarnaast uniek maakt, is dat het vooraanzicht een heel open gevoel geeft en een slanke afwerking heeft, terwijl je ook intiem comfort ervaart.
De stof van de fauteuil draagt bij aan de elegante en speelse gebogen vorm in de rug- en zijleuningen en zelfs de vorm en het materiaal van de pootjes maken grootse indruk.
We produceren de Bend fauteuil lokaal en met de hand in onze eigen fabriek in Culemborg. De fauteuil is dan ook volledig van Nederlandse bodem. Door onze unieke stripstoffering is het daarnaast mogelijk om de fauteuil opnieuw te stofferen, waardoor het meubel generatie op generatie meegaat. Wij geven 7 jaar garantie op bekledingsstoffen, leer en schuim en 20 jaar garantie op de beukenhouten romp.

Product Specificaties:


Garantie: Wij geven 20 jaar garantie op de beukenhouten romp en 7 jaar garantie op bekledingsstoffen, leer en schuim.
Glijders meegeleverd: Nee
Productfamilie: Fauteuils
Totale breedte product: 86 cm
Totale diepte product: 77 cm
Totale hoogte product: 73 cm
Zitdiepte: 57 cm
Zithoogte: 44 cm
Zithoogte verstelbaar: Nee

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  2.830,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Harvink - Hebbes frivool en royaal-fauteuil
vanaf:  1.360,00

Harvink – Hebbes | frivool en royaal

Harvink - Uncle Sam Retro fauteuil
vanaf:  1.425,00

Harvink – Uncle Sam Retro

Harvink Alowa modern en degelijk design fauteuil
vanaf:  1.455,00

Harvink – Alowa | modern en degelijk

Harvink - Splinter Hoge rug. Retro en veelzijdig frame Amerikaans noten fauteuil. Stof: Hallingdal 457 Frame: Amerikaans noten or geschuurd chroom
vanaf:  1.625,00

Harvink – Splinter | hoge rug | retro en veelzijdig

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.