Gelderland generations inruilservice

Om een volgende stap te zetten in het circulaire productieproces van Gelderland, is er nu de Gelderland Generations Inruilservice.

Er is veel vraag naar onze nieuwe Gelderland modellen zoals de Prime, Van Doesburg, 6950 Lounge en Hebe. Maar wat te doen met de oude Gelderland bank? Ruil ‘m in via het nieuwe Gelderland Generations programma en wij geven 20% korting op de nieuwe bank!

Hoe werkt het?

Wanneer je bij ons of in de Gelderland showroom een meubel uit de Gelderland collectie hebt uitgezocht kan je je oude Gelderland bank inleveren. In ruil daarvoor ontvang je 20% korting op de nieuwe bank.

Dat gaat als volgt:

  • Zoek een nieuwe bank uit de huidige Gelderland collectie uit.
  • Lever een foto aan van de oude bank en het originele Gelderland certificaat.
  • Na ontvangst van de bestelling en de foto’s bevestigen wij de order met 20% korting op de nieuwe bank.

Zodra de nieuwe bank gereed is wordt deze geleverd en tevens je oude bank opgehaald. De oude bank wordt door Gelderland uit elkaar gehaald en alle materialen worden op een verantwoorde wijze hergebruikt of afgevoerd.

Rekenvoorbeeld bij inruiling

Je ruilt een 4800 bank in voor een nieuwe Prime in leer met een adviesprijs van €9.500. Door de 20% korting is de oude bank dan €1.900 waard!

Inruil voorwaarden:

De oude bank zit nog in de huidige collectie van Gelderland en is voorzien van het originele Gelderland certificaat.

De 20% korting geldt voor alle modellen in alle stofklassen.

De nieuwe bank wordt geleverd volgens de geldende adviesprijzen en leveringsvoorwaarden.

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.