Vragen? : Bel ons op: 020 334 2735 of mail naar info@lichtenmeubels.nl | U kunt ons bezoeken op: Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam. Van dinsdag tot zondag geopend

WelkomKasten op maat van diverse merken en stijlen

Laat je verrassen door onze nieuwe kasten op maat. Perfect afgewerkt, 10 jaar garantie en duurzaam. Uitstekende kwaliteit door vakmanschap. De volgende merken hebben we ons assortiment:
  • Lundia
  • Raffito
  • Mocoba


Maak hieronder een afspraak om uw wensen te bespreken.


Kasten op maat voor iedere situatie

Bij licht en meubels maken we de kast echt op maat zoals de ruimte dat vraagt. Daarbij kunnen we alle kanten op. Van Garderobekast in de slaapkamer tot een wandkast in de woonkamer. Van vloer tot aan plafond, kamerbreed of in een smalle nis. Er zijn zoveel mogelijkheden dat elke situatie een oplossing heeft. 
Op zoek naar een boekenkast?

Unieke boekenkasten van Lundia Lundia heeft verschillende collecties boekenkasten, waarmee je de ideale oplossing creëert voor jouw vraag. Bijvoorbeeld Lundia Original, Moduloo of ABC. Elke collectie heeft zijn eigen uitstraling. Je kunt ook kiezen voor een boekenkast op maat: zo heb je alle vrijheid om tot een uniek exemplaar te komen. Waar je ook voor gaat, met een uitgebreid scala aan mogelijke kleuren en materialen geef je jouw boekenkast altijd een geheel eigen look.Kasten op Maat bestellen, hoe werkt het?

Wil je een kast op maat dan zijn jouw wensen belangrijk. Maak hier onder een afspraak. We gaan dan bekijken welke stijl het beste bij je past en welke mogelijkheden er zijn.
Dan gaat het specifiek om handvatten, materialen en kleuren.
Vervolgens gaan we alles op meten en bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn dan komen onze monteurs langs om de kast in te bouwen.
U ziet het we ontzorgen van A tot Z dus kom langs naar de winkel en ontdek de mogelijkheden