Vragen? : Bel ons op: 020 334 2735 of mail naar info@lichtenmeubels.nl | U kunt ons bezoeken op: Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam. Van dinsdag tot zondag geopend

Welkom

[VERKOCHT] DESIGN ON STOCK 4-ZITS HEELZ BANK SHOWROOM UITVERKOOP

Meer afbeeldingen

[VERKOCHT] DESIGN ON STOCK 4-ZITS HEELZ BANK SHOWROOM UITVERKOOP

Regular Price: € 2.449,00

Special Price € 1.469,00

 

Heeft u vragen over stoffen, kleuren of levertijd?

Stel hier uw vraag >

Of bel direct met Erik: 020-3342735

Alleen dit weekend (13+14 juli) met 40% korting! Bank Heelz van ontwerper Marike Andeweg is de eerste kussenbank in de collectie van Design on Stock. Een bank waar je lekker in kunt ploffen, maar die toch een stevige zit heeft.


Omschrijving

Details

Deze bank in nieuwstaat verkopen wij tegen een zeer scherpe prijs. Alleen dit weekend (13+14 juli) met 40% korting!
Stof: Senna Grey
Maat: 235x95x81 cm
Bank Heelz van ontwerper Marike Andeweg is de eerste kussenbank in de collectie van Design on Stock. Een bank waar je lekker in kunt ploffen, maar die toch een stevige zit heeft. En die weinig ruimte in de breedte inneemt, maar door haar slanke armleuningen wel veel zitruimte biedt. Met de ‘stilettohakken’ als pootjes en de ritssluiting die als detail in de zijkant is verwerkt is het van alle kanten een elegant ogend model. Ontwerpster Marike: “Heelz moest voor mij vooral een verrassend en tijdloos karakter krijgen. Een bank die zelfverzekerd en tegelijkertijd ingetogen is. Dit komt tot uiting in de comfortabele kussens, het karakteristieke ‘hapje’ en de spanning tussen de lage rug en slanke armleuning. Het pootje is wat Heelz letterlijk draagt: een rank element die de bank haar verfijnde look geeft. Ook hier is de detaillering van het grootste belang: het horizontale lijntje zorgt ervoor dat het pootje naadloos integreert met de bank.”
Meer product info

Additional Information

Ontwerper Roderick Vos
Model Design on Stock Heelz
Merk Design on Stock
Stofsoorten No
Reviews