Vragen? : Bel ons op: 020 334 2735 of mail naar info@lichtenmeubels.nl | U kunt ons bezoeken op: Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam. Van dinsdag tot zondag geopend

Welkom

DESIGN ON STOCK CASCADE 2,5-zits BANK

Meer afbeeldingen

DESIGN ON STOCK CASCADE 2,5-zits BANK
€ 2.317,00

 

Heeft u vragen over stoffen, kleuren of levertijd?

Stel hier uw vraag >

Of bel direct met Erik: 020-3342735

Zowel in uiterlijk als gebruik is Cascade een bijzondere bank. Het model heeft namelijk geen vaste indeling: met de rugkussens is het mogelijk te bank naar wens te personaliseren.


Vanaf-prijs voor 2,5 zits bank, zoals weergegeven op de afbeelding.
Omschrijving

Details

Zowel in uiterlijk als gebruik is Cascade een bijzondere bank. Het model heeft namelijk geen vaste indeling: met de rugkussens is het mogelijk te bank naar wens te personaliseren. Voor een luchtig effect kies je voor wat ruimte tussen de kussens, voor een steviger uiterlijk laat je ze op elkaar aansluiten. Cascade is een leefeiland: royaal en luxe. Om die reden zijn er ook twee types chaise longues ontworpen. Door de diepte geeft een chaise longue een mooi rijk beeld aan het interieur. De combinatie met de wat lossere stoffering en de schuine rug zorgt voor een uitnodigend, luxueus effect. Als finishing touch staat Cascade hoog op zijn subtiel vormgegeven poten, die iets naar binnen zijn gepositioneerd. Hierdoor ontstaat een extra ruimtelijk gevoel.

Een losse bank is ideaal als je houdt van regelmatig veranderen. Gecombineerd met een poef of twee fauteuils kan je snel en makkelijk schuiven en de indeling van je zithoek aanpassen.

VERKRIJGBAAR IN 132 UITVOERINGEN IN STOF EN 46 UITVOERINGEN IN LEER
Meer product info

Additional Information

Ontwerper Studio Tom Dissel
Model No
Merk Design on Stock
Stofsoorten Keuze uit vele uitvoeringen stof en leer
Reviews