Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

UMAGE | Asteria Plus Medium – Pearl White 2560 Pedant Lamp

Merk:

Umage

Ontwerper:

Umage
Umage – Asteria Plus Medium – Pearl White 2560
De Asteria Plus tilt de klassieke Asteria hanglamp naar nieuwe hoogten door een ingebouwde dimmer en compatibiliteit met trackverlichting te bieden, waardoor hij perfect is voor kantoor, privé-eetkamers of keukens. De Asteria Plus combineert functionaliteit en veelzijdigheid en voldoet aan de behoeften van ruimtes waar aanpassingsvermogen en stijl van het grootste belang zijn.

Het strakke uiterlijk en de strakke lijnen van de Asteria Plus hanger staan voor minimalistische schoonheid, terwijl een ingebouwd LED paneel de ruimte voorziet van zachte en tijdloze verlichting. Met een verborgen knop aan de bovenkant van de lamp kun je de lichttemperatuur moeiteloos aanpassen om de perfecte sfeer te creëren, of het nu is om geconcentreerd te werken of voor een ontspannen sfeer. De lamp is dimbaar met behulp van een externe dimmer. Asteria Plus is verkrijgbaar in zwart en parelwit in medium en mini en heeft een koperen bovenkant die eenvoudig kan worden verwisseld met staal of zwart, waardoor er eindeloze ontwerpmogelijkheden zijn die passen bij jouw persoonlijke stijl.


DOWNLOAD AFMETINGEN & SPECIFICATIES | UMAGE – 2560

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  249,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

UMAGE - 2510 - Butler 4048 Sante floor brushed brass
vanaf:  649,00

UMAGE | Sante floor – light stand 4048

UMAGE - Clava Up Woon 2383 - Wall lamp
vanaf:  649,00

UMAGE | Clava Up Wood – Wall Lamp – 2358 2382 2383

UMAGE - Asteria Floor 2337 Asteria floor pearl white
vanaf:  529,00

UMAGE | Asteria floor 2337 floor lamp

UMAGE - Asteria Move Mini 2570 2571 white marble
vanaf:  249,00

UMAGE | Asteria Move Mini Portable lamp

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.