Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Thonet S412 fauteuil / sledestoel

Merk:

Thonet

Ontwerper:

Niet bekend
Een echte klassieker, deze Thonet fauteuil. Het ontwerp komt uit de jaren ’20 en is sinds 1932 nauwelijks onveranderd. Deze verende fauteuil met verchroomde stalen buizen is voorzien van een hoogwaardige stoffering met binnenvering. De armleggers zijn gebeitst beuken en zijn in verschillende kleurtinten leverbaar. In verschillende stof en leersoorten te verkrijgen, zelfs met koeienhuid.

Te combineren met hocker S411 H


Afmetingen:
Hoogte: 89 cm
Zithoogte: 40 cm
Breedte: 63
Diepte: 80cm

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  3.176,00

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

vanaf:  2.825,00

Gispen AA fauteuil

vanaf:  1.075,00

Gispen 1407 fauteuil

vanaf:  995,00

Gispen 414 fauteuil

vanaf:  2.355,00

Gispen 407 fauteuil

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.