U bent hier:  

Thonet LUM Lamp 125

Merk:

Thonet

Ontwerper:

Niet bekend
De door Ulf Möller ontworpen LUM-familie is tijdloos en duurzaam. Deze lamp speelt met zijn strakke, gereduceerde vormgeving in op de stalen buistraditie van Thonet. LUM is qua vorm beperkt tot een minimum, variabel inzetbaar, zeer comfortabel te bedienen en voorzien van geavanceerde led-technologie, waardoor de kleurweergave van de lamp duidelijk helderder en briljanter is. Veel bijzondere details en speciale functies maken LUM tot een highlight in uiteenlopende woonruimtes. Zo is de lamp voorzien van een slaapstand die het licht na vier uur automatisch uitschakelt, een nachtstand die ’s nachts het frame sfeervol verlicht en een geheugenfunctie die de laatste ingestelde lichtsterkte bij het opnieuw inschakelen weer oproept. De kop van de lamp kan traploos maximaal 340 graden worden gedraaid, waardoor het licht naar wens kan worden gericht. Opvallend is ook de in- en uitschakel-technologie van de lamp door middel van een sensor: aan- en uitdoen gaat gewoon met een lichte handbeweging langs de beugel van de lamp. LUM is verkrijgbaar als vloerlamp in twee hoogtes: 110 en 125 cm en als tafellamp van 50 cm hoog. Het stalen buisframe is verkrijgbaar in een verchroomde en in een zwart of wit gelakte uitvoering.

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

Actie

vanaf:

 943,00
 755,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

UMAGE - 2510 - Butler 4048 Sante floor brushed brass
vanaf:  649,00

UMAGE | Sante floor – light stand 4048

UMAGE - Clava Up Woon 2383 - Wall lamp
vanaf:  649,00

UMAGE | Clava Up Wood – Wall Lamp – 2358 2382 2383

UMAGE - Asteria Floor 2337 Asteria floor pearl white
vanaf:  529,00

UMAGE | Asteria floor 2337 floor lamp

UMAGE - Asteria Move Mini 2570 2571 white marble
vanaf:  249,00

UMAGE | Asteria Move Mini Portable lamp

nl_NL

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.