Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Muse wandlamp en plafoniére

Merk:

Axo light

Ontwerper:

Niet bekent
Maak een onuitwisbare indruk met deze prijswinnende van het Italiaanse Axo light. Muse is een bijzondere geometrische plafond / wandlamp met wit een metalen frame en afneembare en wasbare bekleding van elastische textielmix. De verschillende maten en kleuren waarin deze lamp leverbaar is, maken dat je niet snel twee keer dezelfde lamp tegenkomt. Helemaal bijzonder om er meerdere bij elkaar te hangen. Muse geeft een prachtig diffuus licht en is een echte blikvanger in elk interieur. Je kunt kiezen voor een gekleurde versie met een lamp met E27 fitting, maar de witte uitvoering doet het ook geweldig met de Philips HUE.

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  240,00

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Pas de Muse wandlamp en plafoniére aan naar jouw smaak

Kies de kleur en het materiaal wat bij jou past

De meeste van onze producten zijn uit te voeren is veel verschillende uitvoeringen van kleur en materiaal. Zoveel dat het lastig is je ze voor alle producten hier op de website te tonen. Onze woon specialist neemt graag met je de mogelijkheden door en laten je graag zien wat de verschillende materialen en kleuren kunnen doen voor de uitstraling van een meubel.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

vanaf:  139,00

Lodes Valentina hanglamp

vanaf:  344,85

Lodes Thor wandlamp medium

vanaf:  165,00

Lodes Puzzle wandlamp - enkel vierkant

vanaf:  150,00

Bruck scobo spot - SQ 2 DLR - halogeen

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.